Τι είναι το “Reset The Table” και γιατί η επισιτιστική κρίση είναι σχέδιο επιτάχυνσης του “Great Reset”.

Τι είναι το “Reset The Table” και γιατί η επισιτιστική κρίση είναι σχέδιο επιτάχυνσης του “Great Reset”.

Όπως θα δούμε παρακάτω, τίποτα δεν ξεφεύγει από το προφητικό μυαλό των σχεδιαστών του μέλλοντος. Προβλέπουν με ακρίβεια «φυσικές καταστροφές» και ξέρουν τα πάντα πριν αυτά συμβούν. Ίσως είναι πραγματικά προφήτες. Ή, ίσως απλώς περιγράφουν τα αναπόφευκτα αποτελέσματα των πράξεών τους.

Αυτήν τη στιγμή, μας λένε ότι οι ελλείψεις τροφίμων είναι κατά κύριο λόγο αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας. Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2020, το Ίδρυμα Ροκφέλερ τις είχε ήδη προβλέψει και ζητούσε μια ανανέωση του συστήματος τροφίμων στο σύνολό του για να το αντιμετωπίσει.

Το “Reset the Table” είναι μέρος του “Great Reset”

Το εν λόγω έγγραφο, με τίτλο «Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the US Food System», που δημοσιεύτηκε από το The Rockefeller Foundation στις 28 Ιουλίου 2020, περιγράφει πώς η πανδημία COVID θα προκαλέσει «μια κρίση πείνας και διατροφής» στις ΗΠΑ. Σε αντίθεση με όσα έχει δει αυτή η χώρα εδώ και γενιές».

Λάβετε υπόψη σας, ότι ο COVID κηρύχθηκε πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020, οπότε μέχρι τη στιγμή που δημοσιεύτηκε αυτή η έκθεση στο ίδρυμα Rockefeller, πανδημία δεν υπήρχε και καμμία επισιτιστική ανασφάλεια, δεν φαινόταν στο μέλλον, οι ελλείψεις τροφίμων δεν υπήρχαν και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ.

Η έκθεση σημειώνει ότι το συμπέρασμα προέκυψε από «συζητήσεις βιντεοδιάσκεψης τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2020», επομένως πρέπει να πιστέψουμε ότι δύο μήνες μετά το πρώτο κρούσμα Covid19, αυτά τα προφητικά μυαλά είχαν ήδη καταλάβει το μέλλον. Σύμφωνα με το Ίδρυμα, η πανδημία αποκάλυψε βαθιά προβλήματα στο σύστημα τροφίμων των ΗΠΑ που πρέπει να «επαναρυθμιστούν» (μα δεν είχαμε ακόμη πανδημία).

Το “Reset the Table” δημοσιεύτηκε μόλις ένα μήνα αφότου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδιά του για μια “Μεγάλη Επαναφορά”, και πολλοί από τους συνεισφέροντες στην εργασία του Ιδρύματος ήταν μέλη του WEF.

Στον πρόλογο , ο πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller, Δρ. Ρατζίβ Σαχ, τονίζει ότι «ένα ολοκληρωμένο βιβλίο παιχνιδιού» για την αντιμετώπιση του συστήματος τροφίμων θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει άλλα ζητήματα, «όπως οι μισθοί διαβίωσης, η στέγαση και οι μεταφορές» και ότι «όλοι μας». – εννοώντας τους εαυτούς τους ως σχεδιαστές του μέλλοντος – «πρέπει να γράψουν βιβλία τον επόμενο χρόνο».

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ίδρυμα Rockefeller είχε προβλέψει και την πανδημία Covid19 το 2012 με εξαιρετική ακρίβεια, περισσότερα γιαυτό θα βρείτε: Ο ευγονικός χαρακτήρας και το ναζιστικό παρελθόν του ιδρύματος Rockfeller, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην “Πανδημία”!

Πρόβλημα, αντίδραση, λύση

Υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία σε αυτό το έγγραφο. Για παράδειγμα, στη σελίδα τρία, δηλώνει ότι «το 94 τοις εκατό των θανάτων από COVID-19 [είναι] μεταξύ ατόμων με μια υποκείμενη πάθηση, η πλειονότητα των οποίων σχετίζεται με τη διατροφή». Αυτό είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι η διατροφή όχι απλά απουσίαζε παντελώς από τις δημόσιες συζητήσεις και τις αναφορές σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισης του Covid19 αλλα και χαρακτηρίζονταν ως ανοησίες…

Εξίσου εκπληκτικό είναι ότι, στη τέταρτη σελίδα, το Ίδρυμα παραδέχεται στην ουσία το ρόλο του στη δημιουργία των προβλημάτων που μαστίζουν επί του παρόντος το σύστημα τροφίμων μας:

«Η Πράσινη Επανάσταση – την οποία το Ίδρυμα Ροκφέλερ έπαιξε ρόλο στη σπορά της – ήταν αποτελεσματική και επιτυχημένη στην αντιμετώπιση της πείνας που βασίζεται στις θερμίδες και στην αποτροπή της μαζικής πείνας. Αλλά άφησε μια κληρονομιά που βλέπουμε ξεκάθαρα σήμερα, λόγω της υπερβολικής έμφασης στις θερμίδες εις βάρος των περισσότερων τροφών πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά, της εξάρτησης από χημικά λιπάσματα που καταστρέφουν το έδαφος και της υπερβολικής χρήσης νερού»!!!

Στη σελίδα δέκα, το Ίδρυμα φτάνει στο σημείο να δηλώνει ότι «το φαγητό είναι δηλητήριο» και ότι «επενδύοντας σε υγιεινές δίαιτες», οι Αμερικανοί θα μπορέσουν «να ευδοκιμήσουν και να μειώσουν το ασφυκτικό κόστος υγειονομικής περίθαλψης του έθνους .»

Όσοι έχουν εξετάσει το σχέδιο «Great Reset» του WEF, θα παρατηρήσουν ότι το «Reset the Table» είναι σαν να έχει βγεί μέσα απο το βιβλίο.

Πώς σκοπεύουν να πάρουν τον έλεγχο της εφοδιαστικής αλυσίδας

Το “Reset the Table” περιγράφει τα βασικά για το πώς σκοπεύουν να πάρουν τον έλεγχο της προμήθειας τροφίμων και της αλυσίδας εφοδιασμού με το πρόσχημα της “ισότητας” και της “προστασίας του περιβάλλοντος”. Ένα κλειδί για αυτήν την επιχείρηση είναι η συλλογή δεδομένων. Θέλουν να συλλέγουν δεδομένα για τις δαπάνες και τις διατροφικές συνήθειες όλων μας.

«Σαράντα δύο εκατομμύρια Αμερικανοί στερούνται ευρυζωνικής πρόσβασης που είναι απαραίτητη για τη μετάβαση στην ηλεκτρονική εγγραφή, την ηλεκτρονική αγορά τροφίμων, τις απευθείας αγορές από το αγρόκτημα στον καταναλωτή, την τηλεϊατρική, τις τηλεδιαβουλεύσεις, καθώς και την εκπαίδευση, τη χρηματοδότηση και την απασχόληση», σημειώνει η έκθεση. προσθέτοντας, «είναι ένα θεμελιώδες χάσμα ανθεκτικότητας και ισότητας και πρέπει να το κλείσουμε, επειγόντως».

Όπως μπορείτε να δείτε μόνο από αυτές τις παραγράφους, θέλουν τα πάντα να μετατοπιστούν σε ένα διαδικτυακό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της ιατρικής και της αγοράς τροφίμων. Αυτό, φυσικά, κάνει ό,τι κάνετε πολύ πιο εύκολο να ελέγχονται άπαντες. 

Ο τελικός στόχος είναι να συγκεντρωθεί ο έλεγχος της προσφοράς τροφίμων σε ένα ενιαίο εκτελεστικό σύστημα, το οποίο είναι ακριβώς σύμφωνο με την ιδέα μιας «ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης». Όπως είπε κάποτε το μέλος του WEF Henry Kissinger, «Όποιος ελέγχει την προσφορά τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους. Αυτός που ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγξει ολόκληρες ηπείρους. αυτός που ελέγχει τα χρήματα μπορεί να ελέγξει τον κόσμο».

Ποιος είναι ο ορισμός τους για την «υγιεινή διατροφή»;

Όσο για τις «υγιεινές δίαιτες» που ζητά το Ίδρυμα, έχουμε ήδη πει τι είναι αυτό. Τα τελευταία αρκετά χρόνια, το WEF προωθεί την ιδέα ότι πρέπει να συνηθίσουμε να τρώμε ζιζάνια και ζωύφια και να πίνουμε ανακυκλωμένα λύματα.

Όπως σημειώνεται σε ένα άρθρο του WEF του Ιουλίου 2021 με τίτλο, «Γιατί πρέπει να δώσουμε στα έντομα τον ρόλο που τους αξίζει στα διατροφικά μας συστήματα»:

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, τα έντομα είναι «μια αξιόπιστη και αποτελεσματική εναλλακτική πηγή πρωτεΐνης που απαιτεί λιγότερους πόρους από τη συμβατική αναπαραγωγή» και «ένα υγιεινό συστατικό» που είναι ιδιαίτερα εύπεπτο και ιδιαίτερα κατάλληλο για τη διατροφή των ηλικιωμένων. Η εκτροφή εντόμων είναι επίσης πολύ λιγότερο δαπανηρή, απαιτεί λίγους φυσικούς πόρους όπως το νερό και θα μπορούσε να μειώσει τη γεωργική ρύπανση κατά σχεδόν 99 τοις εκατό.

Το τελευταίο εμπόδιο για να γίνει ο κανόνας το κρέας εντόμων είναι «προκατασκευασμένες ιδέες για τα έντομα ως πηγή τροφής και νομοθεσία σχετικά με τη χρήση και την κατανάλωση πρωτεϊνών που προέρχονται από έντομα». Για χρόνια, το WEF προώθησε επίσης την ιδέα ότι οι ζωικές τροφές που καλλιεργούνται στο εργαστήριο και οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες είναι ο μόνος τρόπος να τροφοδοτηθεί ο κόσμος και να σωθεί ο πλανήτης.

Αν προσέξετε η λέξη «βιολογικό» δεν εμφανίζεται ούτε μία φορά στην έκθεση του Ιδρύματος και η λέξη «φυσικό» χρησιμοποιείται μόνο σε σχέση με «φυσικές καταστροφές». Παρά το γεγονός ότι η λέξη «υγιεινό» χρησιμοποιείται 33 φορές.

Με άλλα λόγια, οι εκδοχές τους για «υγιεινή διατροφή» δεν περιλαμβάνουν κανένα από τα βασικά κριτήρια για μια πραγματικά υγιεινή, θρεπτική και βιώσιμη προσφορά τροφίμων.

Είναι αναπόφευκτο γιατί είναι ένα σκόπιμο σχέδιο

Ξανά και ξανά, το WEF και οι παγκόσμιοι συνεργάτες του έχουν «προβλέψει» το μέλλον με εκπληκτική ακρίβεια, μερικές φορές χρόνια νωρίτερα, και στη συνέχεια, όταν οι προβλέψεις γίνονται πραγματικότητα, προσποιούνται ότι δεν είχαν καμία σχέση με αυτό.

Αλλά ο ίδιος ο ιδρυτής του WEF Klaus Schwab, κατά τη συνάντηση του Μαΐου 2022 στο Νταβός, δήλωσε ξεκάθαρα ότι το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς, αλλά «χτίζεται, από εμάς. Από μια ισχυρή κοινότητα… σε αυτό το δωμάτιο.

Οι απόψεις και οι προτιμήσεις μας είναι δικές τους απόψεις και προτιμήσεις και θα το κάνουν – ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουν να το κάνουν – χρησιμοποιώντας τις πιο ισχυρές τεχνολογίες κοινωνικής μηχανικής που υπήρξαν ποτέ.

Αν δεν αφυπνιστούμε στα σχέδιά τους και δεν αντισταθούμε, κάναμε την επιλογή να αποδεχτούμε την εκδοχή τους για το μέλλον – ένα μέλλον στο οποίο όλοι θα ζούμε σαν μηχανές πλήρως ελεγχόμενοι όπου δεν υπάρχουν ιδιωτικοί χώροι, καμία ιδιοκτησία , και ό,τι κάνετε θα καταγράφεται και θα τιμωρείται ή ανταμείβεται σύμφωνα με κάποιον αλγόριθμο κοινωνικής πίστωσης που καθορίζει τι σημαίνει να είσαι «καλός πολίτης».

Έτσι, ενώ προσποιούνται ότι είναι σύγχρονοι προφήτες, με τις απαντήσεις να ξεχύνονται τόσο γρήγορα όσο εμφανίζονται τα προβλήματα, είναι μάλλον εύκολο να κάνεις προβλέψεις όταν κάνεις ένα σκόπιμο σχέδιο και πολύ απλές λύσεις με ταχύτητα ρεκόρ όταν αυτές προωθούνται ως μέσο για την επίτευξη ενός σκοπού.

Πως θα προετοιμαστούμε

Εάν κάτι είναι αναπόφευκτο, θα έπρεπε να προετοιμαστείτε για αυτό. Η μαζική αντίσταση θα σταματήσει πολλά από αυτά τα διαβολικά σχέδια, αλλά αυτή η αντίσταση πιθανότατα δεν θα εκδηλωθεί έως ότου η πλειοψηφία αισθανθεί πραγματικά τη πίεση.

Σκοπεύουν να καταρρεύσει το τρέχον σύστημα τροφίμων, ώστε στη συνέχεια να «λύσουν» το πρόβλημα εισάγοντας ένα νέο σύστημα που βασίζεται σε πατενταρισμένα συνθετικά και γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα που καλλιεργούνται στο εργαστήριο και σε τεράστιες φάρμες εντόμων.

Η μόνη διέξοδος από αυτό το σκόπιμο χάος είναι α) να γίνουμε πιο αυτάρκεις βραχυπρόθεσμα και β) να δημιουργήσουμε εναλλακτικά παράλληλα συστήματα διατροφής τοπικά, εκτός του ελέγχου των παγκοσμιοποιητών, για περισσότερη μακροπρόθεσμη ανεξαρτησία. Αυτή τη στιγμή, θα ήταν σοφό να αντιμετωπίσετε τη δική σας βραχυπρόθεσμη επισιτιστική ασφάλεια. Ακολουθούν μερικές βασικές προτάσεις:

Ασφαλίστε μια πηγή πόσιμου νερού και τρόπους για τον καθαρισμό πηγών νερού που δεν είναι ιδανικές – Παραδείγματα περιλαμβάνουν την αποθήκευση δισκίων ή σταγόνων καθαρισμού νερού ή/και ανεξάρτητα συστήματα φιλτραρίσματος νερού όπως το Berkey που μπορούν να φιλτράρουν παθογόνα και άλλες ακαθαρσίες (που σημαίνει σύστημα φιλτραρίσματος που δεν είναι δεμένο στη βρύση του σπιτιού σας, σε περίπτωση που πέσει η αντλία και δεν έχετε νερό βρύσης).

Αλλά ακόμη και ένα μικρό σύστημα φιλτραρίσματος νερού είναι καλύτερο από το τίποτα, καθώς η κατανάλωση μολυσμένου νερού μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή ασθένεια ή/και θάνατο. Το να έχετε ένα βαρέλι βροχής συνδεδεμένο με το στόμιο της υδρορροής σας είναι μια καλή ιδέα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε τον κήπο σας και, στη χειρότερη περίπτωση, έχετε μια πηγή γλυκού νερού για να πιείτε, να μαγειρέψετε και να κάνετε να καθαρίσετε.

Αγοράστε χύμα τρόφιμα σταθερά στο ράφι μεγάλης διάρκειας – τα λυοφιλοποιημένα τρόφιμα, για παράδειγμα, έχουν διάρκεια ζωής 25 χρόνια ή περισσότερο. Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα και τα ξηρά βασικά προϊόντα, όπως το ρύζι και τα φασόλια, μπορούν επίσης να παραμείνουν βιώσιμα πολύ μετά την ημερομηνία λήξης τους υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Άλλες καλές επιλογές περιλαμβάνουν κονσέρβα σολομού, κονσέρβες συκωτιών μπακαλιάρου, σαρδέλες σε νερό (αποφύγετε αυτές που διατηρούνται σε φυτικό λάδι), ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, ορό γάλακτος και άλλες διατροφικές σκόνες που μπορείτε να αναμίξετε με νερό.

Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλετε να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σε δροσερό, σκοτεινό μέρος με χαμηλή υγρασία. Οι μαζικές συσκευασίες ρυζιού και φασολιών αποθηκεύονται καλύτερα σε σφραγισμένο δοχείο κατάλληλο για τρόφιμα. Τα τρόφιμα σφράγισης χωρίς κενό αέρος μπορούν επίσης να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής.

Αγορά εφεδρικών ενεργειακών πηγών – Για να προετοιμαστείτε για ενδεχόμενες ελλείψεις ενέργειας, διακοπή ρεύματος, κυλιόμενες διακοπές λειτουργίας ή πλήρη διακοπή λειτουργίας του δικτύου ηλεκτροδότησης, σκεφτείτε ένα ή περισσότερα εφεδρικά τροφοδοτικά, όπως γεννήτριες με αέριο ή/και κιτ ηλιακών γεννητριών. Η εφεδρική ισχύς μπορεί να αποτρέψει την απώλεια τροφής αξίας εκατοντάδων ευρώ εάν το σπίτι σας χάσει ρεύμα για περισσότερες από μερικές ημέρες.

Χρειάζεστε επίσης κάποιο τρόπο για να μαγειρέψετε νερό και φαγητό κατά τη διάρκεια ενός μπλακ άουτ. Εδώ, οι επιλογές περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε) ηλιακές κουζίνες, οι οποίες δεν απαιτούν ούτε ηλεκτρισμό ούτε φωτιά, σόμπες κατασκήνωσης με προπάνιο, κατσαρόλες και τηγάνια 12 volt που μπορείτε να συνδέσετε σε εφεδρική μπαταρία.

Ξεκινήστε έναν κήπο και μάθετε μερικές βασικές δεξιότητες – Όσο περισσότερα τρόφιμα μπορείτε να παράγετε στο σπίτι, τόσο καλύτερα θα είστε. Τουλάχιστον, εφοδιαστείτε με σπόρους που βλαστάνουν και φυτέψτε μερικά λάχανικά.

Εάν έχετε τον χώρο, σκεφτείτε να ξεκινήσετε έναν κήπο και αν το επιτρέπουν οι τοπικοί κανονισμοί, μπορείτε να προσθέσετε κότες για σταθερή παροχή αυγών. (Απλώς θυμηθείτε ότι και αυτοί μπορεί να χρειαστούν επιπλέον τροφοδοσία.)

Επίσης, αρχίστε να μαθαίνετε κάποιες βασικές δεξιότητες αποθήκευσης τροφίμων, όπως η κονσερβοποίηση και το τουρσί. Δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο. Για παράδειγμα, τα ωμά, άπλυτα, οικιακά αυγά μπορούν να συντηρηθούν σε ασβεστόνερο – 30 γραμμάρια ασβέστη (υδροξείδιο του ασβεστίου, γνωστός και ως «πυρητό ασβέστη») σε 1 λίτρο νερό – επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους σε περίπου δύο χρόνια χωρίς ψύξη.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στο Mercola.

Δείτε ακόμα: Πραγματοποιείται ελεγχόμενη επισιτιστική κρίση και κατάρρευση των υποδομών ενέργειας στα πλαίσια του Great Reset

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.